http://www.haber2000.com
» CAZGIR CAMBAZ, KADIRGALI EŞREF GİBİ NARALAR ATTI, MELİH GÖKÇEK S-400 FÜZELERİ İLE CAMBAZI YERLEBİR ETTİ. CAZGIR, İFTİRALARININ ALTINDA EZİLİP KALDI.

CAZGIR CAMBAZ, KADIRGALI EŞREF GİBİ NARALAR ATTI, MELİH GÖKÇEK S-400 FÜZELERİ İLE CAMBAZI YERLEBİR ETTİ. CAZGIR, İFTİRALARININ ALTINDA EZİLİP KALDI.

Mansur Yavaş.. İki dönemdir görev yapıyor ama Ankara’ya çivi bile çakmadı, milyarlarca liralar hep Cumhurbaşkanı adayı olacak diye algı merkezi medya robotlarına harcandı ama o robotlar haberlerinde kendisinden bahsetmemeye başlamıştı ki,10 gün öncesinde bu fondaş medyada ; Özgür Özel’in, Yavaş’ı cumhurbaşkanı adayı olarak işaret etmesiyle zehirli gazlar içeren Mansur haberleri verilmeye başlanıldı ve Mansur Yavaş’ta da birden bire güç zehirlenmesi gözlendi. Konser vurgunları ile ilgili açıklama yapacağı toplantıda hep Sayın Melih Gökçek’e saldırıp, Kadırgalı Eşref gibi naralar atmaya başlayıp, bolca çamurlar serpti. Sayın Gökçek; Mansur Yavaş’ın külhanbeyi tavırları ve narlarını aynı gün S-400 füzeleriyle yerle bir etti, hatta Mansur Yavaş hakkında 3 gün içinde belgeli bir FETÖ dosyası hazırladı. İşte, Mansur Yavaş’ın çöp olan iftiraları.
Paylas
CAZGIR CAMBAZ, KADIRGALI EŞREF GİBİ NARALAR ATTI, MELİH GÖKÇEK S-400 FÜZELERİ İLE CAMBAZI YERLEBİR ETTİ. CAZGIR, İFTİRALARININ ALTINDA EZİLİP KALDI.
Siyaset - 26 Eylül 2025, Cuma 11:31:50
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

GÖKTÜRK TUNÇTÜRK yazdı

www.haber2000.com

 

Değerli okuyucular..

 

Mansur Yavaş’ın Konser vurgunlarına cevap vermek için çıktığı kürsüde Kadırgalı Eşref gibi naralar atmasına geçmeden önce sizlere çok ciddi bir konu ileteceğim.

 

20 gün kadar öncesinde yazmıştım. Özgür Özel sinsi politikalarıyla ve Ekrem İmamoğlu’na verdiği olağanüstü gazlarla Erkem İmamoğlu’nu çok kolay bir şekilde Cumhurbaşkanı aday listesinden sildi.

 

Ve 10 gün öncesi. Özgür Özel birden bire kendisine soru sordurttu ve dedi ki; “Ekrem başkan cumhurbaşkanı adayımız olamazsa Mansur başkan adayımız olabilir” falan.

 

Ertesi günü yazdım.. “Özgür Özel’in bu kez gaz zehirlemeleri ile harcama hedefinde Mansur Yavaş var” diye.

 

Tabi yıllardır Cumhurbaşkanı adaylığı sevdasıyla hiçbir iş yapmayan Mansur Yavaş birden bire havalara girdi.

 

Şimdi bakın.. 10 gün önce “Mansur başkan adayımız ‘olabilir’ diyen Özgür Özel 4 gün önce “Şuan en güçlü adayımız Mansur Yavaş” demez mi?

 

Ve Mansur Yavaş aynanın karşısına geçti, işte o anlardan itibaren saat, saat hayali güç zehirlemesi yaşamaya başladı.

 

Tesadüf diyelim.. Tam o anlarda Ankara Büyükşehir Belediyesine konser vurgunları ile ilgili operasyon yapıldı ve 13 yönetici gözaltına alındı.

 

Mansur Yavaş birden bire panikler yaşamaya başladı..

 

“Ulan bu operasyon nereden çıktı, tam da Cumhurbaşkanı adaylığımız konuşulmaya başlanılmışken” söylenmeye başladı.

 

Fakat iş vurgundan öyle Mansur başkanın kurbanlar vasıtası ile sıyrılacağı bir iş değildi. İşin ucu direk Mansur başkana dokunuyordu ve dokunacakta.

 

Ve şimdi geri dönelim Mansur Yavaş’ı cumhurbaşkanı adayı olarak işaret eden Özgür Özel cephesine..

 

Özgür Özel Özel, Mansur Yavaş’a bu zehirli gazları sıkarken, sağ kolları olan danışmanları da sosyal medyada ve kurdukları WhatsApp grubunda Mansur Yavaş’ın, Kılçdaroğlu’nın analarına ağır hakaret ettikleri gibi,

 

Yazıyorlar.. “Bu Mansur CHP’den biran önce iktir edilmeli, yoksa partiyi kısa zamanda bölecek” falan.

 

Ama Mansur Yavaş’ı öyle bir kurdular ki, operasyonun ilk günü konuşamadı ertesi günü basın toplantısında cevap vermeye kalkıştı.

 

Dediler ki, “bırak konser vurgunları. Sen direk Melih Gökçek ve ailesine saldır, onlarla ilgili heybende ne var, ne yok salla gitsin”.

 

Ve Mansur başkan kürsüye çıktı.. Çok net.. “Belediyemizde vurgun yok” diyemedi, zaten diyemezdi de..

 

Ve “bu vurgunları savunmak için buraya çıkmak için çıkmadım. Cezası olan varsa çeker” dedi.

 

Bu ifadeler sadece 10 dakika.. Sonra aldı sazı eline.. Başladı, toplantısı bitinceye kadar yıllardan beri Sayın Melih Gökçek’e, oğlu Osman Gökçek’e ve ailesine atığı iftiraları, serptiği çamurları ve itibar suikastı yapacağı yalanları sırlamaya..

 

Değerli okuyucular şimdi dikkat edin..

 

Mansur Yavaş, kürsüde tam bir cazgır cambaz rolü edasıyla iftiralarını, yalanlarını naralarla sıraladı.

 

Hem de hiç yüzü kızarmadan.. Kadırgalı Eşref gibi naralar atıktan sonra gazeteciler kendisine sorular sormasın diye hemen kürsüden inip, kaçtı.

 

Delikanlı adam kaçar mı Mansur başkan?

 

Evet.. Mansur Yavaş, Melih Gökçek ve ailesi için hangi iftiraları atmıştı?

 

Tabi.. Sayın Melih Gökçek, anında Mansur Yavaş’ı belgelerle bombardımana tuttu ve iftiralarını, yalanlarını çöp kutusuna attı.

 

Bağırarak birkaç kez dedi ki;

 

*“İşgal ettiğin belediyenin evinden çık. Hadi boşalt”..

 

Cevabı : “Hukukçusun kasten yalanlar sallıyor, iftiralar atıyor ve itibar suikastı girişiminde bulunuyorsun. Bahsettin o konut, Melih Gökçek’in görevde olmadığı sırada belediyenin konut satış ihalesine Nevin Gökçek yasanın da kendisine tanıdığı ön hakla ihaleye girerek ve en yüksek fiyatı vererek almıştır. Yani, öz mülkiyetleridir.

Sizler siyasi kinle yargıya şikayet ettiniz ve yargı süreci devam ediyor..

Evet Mansur Yavaş.. Bu narayı atarken, niye diyemiyorsun ki; “Gelin belediyeye verdiğiniz parayı size iade edelim”..

 

Yiğitsen çık ekranlara bu iftiralarını Melih Gökçek ile tartış, niye sürekli kaçıyorsun.

 

Yine, “Bir yabancı mankene sadece gongu bir kere çalması için 41 milyon lira vermişler..” diye çamurlar serpiyorsun.

 

Cevap : Yalan ve kasti atılan iftira.. Bahsedilen o yabancı modeli organizasyonu yapan ATO, Sayın Gökçek’in itirazlarına rağmen getirdi ve mankenin ücretinin de belediye ile asla alakası yok, ücretini ATO ödemiştir.”

 

*“Melih Gökçek, belediyenin mobilyalarını evine götürdü” diye aşağılık bir iftirayı salladı.

 

Cevabı : “Külliyen yalan ve iftira. Siyasi kin ile küçük düşürme hedefi.. Mansur Yavaş’ın bahsettiği mobilyaların firması bizzat kendi yazısı ile “Melih Gökçek’in evine değil, belediyenin özel kalemine imza karşılığı teslim edilmiştir” diye paylaşımlar yaptı.

 

Mansur Yavaş’ı ve ekibini suçlayan raporları hazırlayan birikişler bu işin uzmanları olmadığı gibi Gökçek’i aklayan isimde var” falan diyor..

 

Cevabı : “Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen ve Mansur Yavaş dahil Belediye Bürokratlarıyla ihale verilen şirket yetkililerinin yer aldığı 25 şüphelisi bulunan 2023/89996 sayılı soruşturmanın bilirkişisi Konser Vurgunu soruşturmasının Bilirkişi heyetinde yer alan isimlerden Dr. F.A.

 

Yine Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen Mansur Yavaş, Mesut Özarslan, Erol Gündüz gibi isimlerle birlikte 16 şüphelisi bulunan 2023/207871 sayılı soruşturmanın Bilirkişi heyetinde de Dr. F.A. Bilirkişi heyetinde yer alan isimlerden biri olduğu gibi Mansur Yavaş ve ekibine aklama raporu veren bu isim.

 

Hani muhasebeciden bilirkişi olmazdı?

 

Tıpkı yargılama ve takipsizlik kararları gibi, işine gelince Adalet oluyor, Sayın Gökçek takipsizlik alınca yandaş yargı oluyor.

 

Değerli okuyucular, görüyorsunuz değil mi yalanlarla ve iftiralarla algılar yaratmayı ve işledikleri vurgun suçlarının üzerini örtüp, dikkatleri başka yönlere çekme şeytani taktikleri..

 

Ve yine Sayın Melih Gökçek’e FETÖ’cü çamurunu attı..

 

Yahu Mansur başkan.. Bütün Türkiye ve senin CHP’lilerin de alayı biliyor ki; iblis Fetullah’ın hain başkaldırı girişimini darmadağın eden Sayın Melih Gökçek ve oğlu Osman Gökçek’tir ama sen hala şeytanlık uykusundasın.

 

FETÖ’cülük mü, hapis mi?

 

Birkaç gün bekle..

 

Sayın Melih Gökçek çok güçlü delillerle senin adaylık sırlarında FETÖ ve FETÖ’nün elemanları ilke nasıl işbirliği içerisinde olduğunu ispatlayacak..

 

Mansur başkan.. Sana son bir sözüm var.. Yıllardan beri aynı iftiraları atıp duruyorsun ne bir belge gösterebildin ne de Sayın Melih başkanın karşısına geçip, tartışamadın.. Hep korkup, kaçtın.

 

Şimdi sen; Melih Gökçek’e çöp olmuş iftiralarını atmayı bırak, seni hedef tahtasına oturtan ve verdiği gazlarla seni zehirleyen Özgür Özel’e ve sana ağır küfürler edip, idam fermanını yazan Özgür’ün trollerine bak.


Bu Haber 11224 Defa Okunmuştur

OKUYUCU YORUMLARI

UYARI:Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.(Yorum Yapanın Taahütü)Yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
Ad Soyad
E-Posta
Yorum

Haber Arşivi

ÇOK OKUNANLAR

Hava Durumu



İçerik Yükleniyor...
Ankara’ya 5 yıldır tek bir kalıcı eser yapamayan, “Çapsız” Mansur Yavaş; dünyanın en büyük tema parkı olan ANKAPARK’ı, siyasi kin ve ağır kıskançlık psikolojisi ile açıkça harabeye çevirtti. Parkta yapılan 83 hırsızlıklara göz yumduğu gibi şimdi de yerel seçimler arifesinde; parkta ki dinozor ve diğer oyuncakları kaldırıp, atacağını ve bu alanı yeşil alan yapacağını duyuruyor, güya Ankaralıların da görüşlerini aldığı anketi aktarıyor.. İşine geldiği zaman da; yıllardan beri “bu park 14- 16 milyar liraya yapıldı, parayı oyuncaklara gömdüler” gibi ciyaklayıp, siyasi itibar suikastları yaptı, yaptırdı.. Parkı harabeye çevirmesinin tek gerekçesi ise; Ağır siyasi kin.. Melih Gökçek yaptırdı diye.. Şimdi, halkı ücretsiz, otobüslerle parka getiriyor. Niye; Parkın kırılan oyuncakları, harabe görüntüsünü görmeleri için.. Zeka özürlüler, Ankaralı sormayacak mı, “Bu parkı kim bu hale getirdi?” diye Sayın İçişleri Bakanı, Sayın Ankara Valisi.. Bu parkı Melih Gökçek Belediyeye süper görüntülerle teslim etti mi? Etti? Park kimin denetimde idi? Ankara Büyükşehir Belediyesinin.. Başkanlar kimdi? Mustafa Tuna ve Mansur Yavaş.. Peki, 5 yılda bu büyük devasa parkı kim bu hale getirdi? Kim harabe olmasına göz yumdu? Mansur Yavaş.. Şimdi bu parkı tamamen kaldırıyor.. Bu park 14 milyara yapılmış ise, sen kimsin ki devletin bu parasını keyfine, kinine göre çöpe atıyorsun? Evet, Sayın İçişleri Bakanı ve Ankara Valisi. Lütfen, derhal parka görevlileri gönderip, zarar- ziyan tespitleri yapılmasını ve parkın şuan ki halinin tespitini ve gerekli soruşturma işlemlerinin yapılmasını Ankaralılar adına sizlerden rica ediyorum...
SAYIN, İÇİŞLERİ BAKANLIĞINA ve ANKARA VALİSİNE “MANSUR YAVAŞ” ÇAĞRIMDIR.. “KAMUYA AĞIR ZARAR VERDİ, YAPILAN MEGA HİZMETİ; SİYASİ KİN İLE HARBEYE ÇEVİRDİ, ŞİMDİ DE ORTADAN KALDIRIYOR”

SON EKLENENLER

FaceBook

Haber Ara

Copyright ©2010 - Tüm hakları saklıdır.
PHP Haber Sitesi Türkiye Tasarım
Haber 2000- Tüm Hakları Saklıdır. İzinsiz Ve kaynak gösterilmeden Alıntı Yapılamaz. Yayınlanan Tüm Haber Ve Açıklamalar İlk Kaynaktan Ulaştırılan Açıklamalardır. Sitemiz Bu Açıklamalara Ekleme Veya Müdahelede Bulunmadan Yayınlar. Yorum,Makale, Sizden Gelenler Bölümündeki Yazılardan Yazanlar Sorumludur. Harici Bilgiler Ayrı Bir Sayfada Açılır. Haber 2000 Bu Linkler Ve İçeriklerinden Sorumlu Değildir.Her Türlü Haber Ve İletişim İçin millitaraf@hotmail.com Adresini kullanabilirsiniz. Sitemizden Daha İyi Yararlanabilmek için Gizlilik İlekeleri Ve Yayın Prensiplerimzi Okuyunuz. Ekonomik Veriler Bilgilendirme Amaclidir.Kullanimindan Dogacak Sorunlardan Sitemiz Sorumlu Degildir. En İyi İnt Exp 8+ 1024x768 Görüntülenir