http://www.haber2000.com
» MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYLARI DİKKAT.. ADAYLIK BAŞVURUNUZU e-DEVLET İNTERNET SİTESİNDEN YAPABİLECEKSİNİZ

MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYLARI DİKKAT.. ADAYLIK BAŞVURUNUZU e-DEVLET İNTERNET SİTESİNDEN YAPABİLECEKSİNİZ

Adalet Bakanı Gül : Milletvekili adayları, adliyeye gitmeden sabıka kayıtlarını e-devlet üzerinden alabilecekler, Yüksek Seçim Kuruluna verebilecekler. YSK ile de görüşüldü. Onlar da kontrol edebilecek. Sistemi açtık. 'Milletvekilliği adaylığı' diye bir buton koyduk. Bugün itibariyle başladı.
Paylas
MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYLARI DİKKAT.. ADAYLIK BAŞVURUNUZU e-DEVLET İNTERNET SİTESİNDEN YAPABİLECEKSİNİZ
Güncel - 24 Nisan 2018, Salı 15:44:56
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Adalet Bakanı Gül internetten adaylık başvurusu yapılabileceğini açıkladı. Gül, "Sistemi açtık. 'Milletvekilliği adaylığı' diye bir buton koyduk. Bugün itibarıyla başladı" duyurusunda bulundu.
 

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, 24 Haziran'daki cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği genel seçiminde, milletvekilliğine aday adayı olacakların sabıka kayıtlarını e-devlet üzerinden alarak, Yüksek Seçim Kuruluna (YSK) iletebileceğini belirterek, "YSK ile de görüşüldü, onlar da kontrol edebilecek. Sistemi açtık. 'Milletvekilliği adaylığı' diye bir buton koyduk, bugün itibarıyle başladı." dedi. 

 

Adalet Bakanlığının, adli sicil kayıtlarının e-devletten alınmasına ilişkin bir çalışması olduğunu anlatan Gül, şunları söyledi,

 

"Milletvekili adayları, adliyeye gitmeden sabıka kayıtlarını e-devlet üzerinden alabilecekler, Yüksek Seçim Kuruluna verebilecekler. YSK ile de görüşüldü. Onlar da kontrol edebilecek. Sistemi açtık. 'Milletvekilliği adaylığı' diye bir buton koyduk. Bugün itibariyle başladı. Vatandaşlarımız adliye koridorlarında sabıka kaydı için uğraşmayacaklar, milletvekilliği için. Adalet Bakanlığı e-devlet üzerinden entegre etti. Dolayısıyla oradan tıklayarak adaylık için başvurularını yapabilirler, herkese hayırlı olsun."

 

Bakan Gül, bazı ülkelerin, vatandaşların oylarını rahatça kullanabilmelerine çeşitli engeller çıkardığının belirtilmesi üzerine, hiçbir hukuk devletinin buna hakkı olmadığını vurguladı.

 

Yurt dışında her ülkede vatandaşların oylarını özgürce kullanabileceklerini ifade eden Gül, "Randevu sistemini de kaldırdık. Vatandaşlarımız daha önce saatini ve günü alıyorlardı ama 200 kilometre öteden geliyordu. Bu zorluğu kaldırdık. Bugün inşallah Mecliste kabul edilerek, yürürlüğe girecek. Oylarını istedikleri yerde kullanabilecekler, randevu sistemine tabi olmaksızın." vurgusunu yaptı


Bu Haber 602396 Defa Okunmuştur

OKUYUCU YORUMLARI

UYARI:Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.(Yorum Yapanın Taahütü)Yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
Ad Soyad
E-Posta
Yorum

Haber Arşivi

ÇOK OKUNANLAR

Hava Durumu



İçerik Yükleniyor...
Ankara’ya 5 yıldır tek bir kalıcı eser yapamayan, “Çapsız” Mansur Yavaş; dünyanın en büyük tema parkı olan ANKAPARK’ı, siyasi kin ve ağır kıskançlık psikolojisi ile açıkça harabeye çevirtti. Parkta yapılan 83 hırsızlıklara göz yumduğu gibi şimdi de yerel seçimler arifesinde; parkta ki dinozor ve diğer oyuncakları kaldırıp, atacağını ve bu alanı yeşil alan yapacağını duyuruyor, güya Ankaralıların da görüşlerini aldığı anketi aktarıyor.. İşine geldiği zaman da; yıllardan beri “bu park 14- 16 milyar liraya yapıldı, parayı oyuncaklara gömdüler” gibi ciyaklayıp, siyasi itibar suikastları yaptı, yaptırdı.. Parkı harabeye çevirmesinin tek gerekçesi ise; Ağır siyasi kin.. Melih Gökçek yaptırdı diye.. Şimdi, halkı ücretsiz, otobüslerle parka getiriyor. Niye; Parkın kırılan oyuncakları, harabe görüntüsünü görmeleri için.. Zeka özürlüler, Ankaralı sormayacak mı, “Bu parkı kim bu hale getirdi?” diye Sayın İçişleri Bakanı, Sayın Ankara Valisi.. Bu parkı Melih Gökçek Belediyeye süper görüntülerle teslim etti mi? Etti? Park kimin denetimde idi? Ankara Büyükşehir Belediyesinin.. Başkanlar kimdi? Mustafa Tuna ve Mansur Yavaş.. Peki, 5 yılda bu büyük devasa parkı kim bu hale getirdi? Kim harabe olmasına göz yumdu? Mansur Yavaş.. Şimdi bu parkı tamamen kaldırıyor.. Bu park 14 milyara yapılmış ise, sen kimsin ki devletin bu parasını keyfine, kinine göre çöpe atıyorsun? Evet, Sayın İçişleri Bakanı ve Ankara Valisi. Lütfen, derhal parka görevlileri gönderip, zarar- ziyan tespitleri yapılmasını ve parkın şuan ki halinin tespitini ve gerekli soruşturma işlemlerinin yapılmasını Ankaralılar adına sizlerden rica ediyorum...
SAYIN, İÇİŞLERİ BAKANLIĞINA ve ANKARA VALİSİNE “MANSUR YAVAŞ” ÇAĞRIMDIR.. “KAMUYA AĞIR ZARAR VERDİ, YAPILAN MEGA HİZMETİ; SİYASİ KİN İLE HARBEYE ÇEVİRDİ, ŞİMDİ DE ORTADAN KALDIRIYOR”

SON EKLENENLER

Yalaka, tetikçi, omurgasız birçok sözde gazeteci ve yazarlar, fonlanan birçok TV ekranlara çıkınca kendilerini bir halt ve bilgili, üstün bir gazeteci- yazar zannediyorlar.. Oysaki bu ekranlar; onları sadece yapacakları yalakalıkları, söyleyecekleri yalanları ve atacakları iftiraları için ekrana çıkarıyorlar. Bunlardan birisi de Özgür Özel’e, İmamoğlu’na, Mansur Yavaş’a ve tabi ki CHP’ye yalakalık ta sınır tanımayan Yavuz Selim Demirağ. Bu zat aslında aynı zamanda sahte “Ülkücü”.. “Ülkücü olduğum için Askeri okuldan atıldım” diyormuş.. Ben de organik Ülkücü yapıya sahip Türk milliyetçisi olarak diyorum ki; kim ki bölücü ağızlı, milleti Türk-Kürt diye ayrıştırmak için söylemler sarf eden, Kürtlere devlet vaat eden Özgür Özel ve İmamoğlu CHP’sine yalakalık yapıyor, onların organize işlerini savunuyor ise; şerefsizdir, alçaktır ve gafildir.. NOKTA.. Sen de bu gafil yalakalardan birisisin Yavuz Selim Demirağ. Delikanlı isen; dün sana karşı yazdığım yazıya ya adam gibi cevap yazardın veya telefonla sitemini aktarırdın. Veya WhatsApp’tan kabadayılık, küfür yerine delikanlıca yazdıklarıma karşı ne yazacaksan yazardın ama gördüm ki sen adam da değilmişsin, delikanlı da değilmişsin ve Yunan askeri gibi korkup, kaçan, telefonunu bile açamayan aciz bir zavallı imişsin. Ve bil ki, “806” km. Kaçsan da senin kralınla da, seninle de her türlü hesaplaşacağım.
YALANCI, İFTİRACI, OMURGASIZ SÖZDE GAZETECİ YAVUZ SELİM DEMİRAĞ. YOK, ÖYLE YUNAN ASKERİ GİBİ KAÇMAK. “806” Km. KAÇSANDA SENİNLE HER TÜRLÜ HESAPLAŞACAĞIM BİLESİN. HODRİ MEYDAN.

FaceBook

Haber Ara

Copyright ©2010 - Tüm hakları saklıdır.
PHP Haber Sitesi Türkiye Tasarım
Haber 2000- Tüm Hakları Saklıdır. İzinsiz Ve kaynak gösterilmeden Alıntı Yapılamaz. Yayınlanan Tüm Haber Ve Açıklamalar İlk Kaynaktan Ulaştırılan Açıklamalardır. Sitemiz Bu Açıklamalara Ekleme Veya Müdahelede Bulunmadan Yayınlar. Yorum,Makale, Sizden Gelenler Bölümündeki Yazılardan Yazanlar Sorumludur. Harici Bilgiler Ayrı Bir Sayfada Açılır. Haber 2000 Bu Linkler Ve İçeriklerinden Sorumlu Değildir.Her Türlü Haber Ve İletişim İçin millitaraf@hotmail.com Adresini kullanabilirsiniz. Sitemizden Daha İyi Yararlanabilmek için Gizlilik İlekeleri Ve Yayın Prensiplerimzi Okuyunuz. Ekonomik Veriler Bilgilendirme Amaclidir.Kullanimindan Dogacak Sorunlardan Sitemiz Sorumlu Degildir. En İyi İnt Exp 8+ 1024x768 Görüntülenir